Rasmus Høj Christensen

senioradvokat (L)

Rasmus Høj Christensen er senioradvokat i vores team inden for arbejds- og ansættelsesret, og han rådgiver danske og internationale virksomheder.

Hans primære ekspertise er rådgivning vedrørende medarbejderforhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelser, outsourcing og omstruktureringer samt information og høring af medarbejderne i relation til dette.

Rasmus har blandt andet rådgivet om medarbejderforhold i forbindelse med en række større outsourcing projektet, hvor projektstyring og forhandling af kommercielle vilkår spiller en stor rolle. Ligeledes bistår Rasmus løbende med rådgivning om ansættelsesretlige aspekter i forbindelse med klassiske virksomhedsoverdragelser, herunder særligt i relation til ansættelsesforhold for direktører og andre ledende medarbejdere samt transaktionsbaserede incitamentsaftaler.

Endeligt har Rasmus et internationalt fokus angående nedlukning af virksomheder, og han har stor erfaring med at rådgive internationale koncerner i forbindelse med nedlukning af deres danske aktiviteter.

Seneste nyt om Arbejds- og Ansættelsesret