Plesner repræsenterer Lundbeck i forbindelse med optagelse af 13,2 mia. kr. kreditfaciliteter

Plesner har repræsenteret medicinalvirksomheden H. Lundbeck A/S i forbindelse med optagelse af to kreditfaciliteter med en samlet ramme på ca. 13,2 mia. kr. En del af faciliteterne vil blive anvendt til finansiering af Lundbecks køb af den amerikanske biomedicinvirksomhed Alder BioPharmaceuticals Inc. offentliggjort den 16. september 2019.

Kreditfaciliteterne består af en 1,5 mia. euro revolverende driftsfacilitet (som også kan benyttes til virksomhedsopkøb) og en 2 mia. kr. lånefacilitet specifikt til brug for opkøbet af Alder BioPharmaceuticals. Begge faciliteter er stillet til rådighed af konsortier af nordiske og globale banker.

I tillæg til attraktiv prissætning, giver hver af faciliteterne Lundbeck høj grad af operationel fleksibilitet med begrænsede forpligtelser.

Lundbeck er en global medicinalvirksomhed involveret i forskning, udvikling, produktion, markedsføring og salg af medicin over hele verden. Virksomhedens produkter er målrettet sygdomme inden for psykiatri og neurologi. Lundbeck har cirka 5.000 ansatte i mere end 50 lande og havde indtægter i 2018 på 18,1 mia. kr.

Seneste nyt om Bank og Finans

Bank og Finans