Fibia indgår nyt aftalegrundlag for fiberwholesale - første service provider er Nuuday

Fibia har åbnet sit fibernet og har indgået den første wholesaleaftale med Nuuday. Wholesaleaftalen sikrer, at alle kunder på Fibias net fra starten af det nye år kan vælge produkter fra Nuuday. Det nye samarbejde kommer til at give 500.000 familier og virksomheder nye muligheder for levering af bredbånd. Plesner har bistået Fibia med udarbejdelsen af wholesaleaftalen og har også deltaget i forhandlingerne mellem Fibia og Nuuday.

Fibia er NRGi's og SEAS-NVE's fibernetselskab, som har en omfattende infrastruktur af fibernet i store dele af Sjælland, Øerne og Østjylland. Tidligere har Fibia alene givet adgang til Waoo, men den nye wholesaleaftale med Nuuday skal sikre Fibias kunder en endnu større valgfrihed af bredbåndsservices (internetforbindelser, TV og telefoni), og skal være med til at cementere Fibias position som den største udbyder af højhastighedsforbindelser.

Plesner har bistået Fibia med udformningen af aftalegrundlaget samt øvrig juridisk rådgivning, herunder vedrørende regulatoriske og konkurrenceretlige aspekter.

Fibia og Nuuday lægger lige nu sidste hånd på de praktisk detaljer, og forventningen er, at Nuudays produkt "Hiper" skal være tilgængelig for alle Fibias net i begyndelsen af 2021, ligesom Yousee og TDC Erhverv i løbet af 2021 også vil kunne leveres på Fibias fiberinfrastruktur.

Det er Fibias hensigt fremadrettet at benytte wholesaleaftalen, som en standardaftale, til brug for Fibias fremtidige samarbejder med andre serviceleverandører af bredbåndservices, således Fibias kunder i fremtiden sikres en endnu større valgfrihed.

Plesner har endvidere bistået Fibia i dialogen med myndigheder i forbindelse med Fibias åbning af sit fibernet.

Seneste nyt om Teknologi & Outsourcing

Teknologi og Outsourcing