IK Partners og Løgismose Meyers Holding ApS frasælger Meyers

Den ledende europæiske kapitalfond, IK Partners, har via sit majoritetsejerskab i Løgismose Meyers Holding, der ejer de to selvstændige selskaber, Løgismose A/S and Meyers A/S, indgået en aftale om at frasælge Meyers til UK-baserede Westbury Street Holdings. Plesner har bistået som juridisk rådgiver for IK Partners og Løgismose Meyers Holding ApS.

IK Partners (IK) har via sit majoritetsejerskab i Løgismose Meyers Holding ApS aftalt at frasælge Meyers A/S og øvrige relaterede "Meyers"-selskaber (Meyers) til Westbury Street Holdings (WSH). 

Meyers vil fortsætte som separat selskab under WSH's ejerskab med den nuværende CCO, Jesper Wacherhausen, som ny CEO, mens tidligere direktør i selskabet, Jesper Uggerhøj, indtræder som bestyrelsesmedlem. Claus Meyer, der grundlagde Meyers i 1989, vil reinvestere under WSH's ejerskab.

Meyers er en high-end B2B leverandør inden for drift af kantiner, frokostordninger, restauranter samt bagerier. Derudover sælger Meyers også forbrugerprodukter til detailforretninger samt tilbyder madlavningskurser og konsulentydelser inden for klimavenlig omstilling og bæredygtighed. 

Under IK's ejerskab har Meyers investeret massivt i udvidelse af sin førende kantineforretning, lanceret high-end frokostordninger til små og mellemstore virksomheder samt arbejdet fokuseret på kunderettet digitalisering. Med forøget kundeaktivitet i løbet af 2022 har Meyers fået udvidet sin kundeportefølje med flere kantiner samt realiseret fornyet vækst i frokostforretningen.

Transaktionen er betinget af sædvanlige regulatoriske godkendelser og vil forventeligt gennemføres i H1 af 2023. 

Plesners primære M&A-team på transaktionen bestod af Henrik Rossing Lønberg, Tina Kang, Kristian Vinter Bisgaard og Andreas Winther Madsen.

Læs Løgismose Meyers Holdings pressemeddelse

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions