Erhvervsinvest køber det danske selskab Estron

Den danske kapitalfond, Erhvervsinvest, køber mere end 80 procent af aktierne i Estron, som er en af de førende producenter af komponenter til høreapparater og audioprodukter. Plesner har bistået som juridisk rådgiver for Erhvervsinvest.

Estron blev etableret i 1994 og er en af de førende producenter af højteknologiske komponenter, der foruden høreapparater også anvendes i kommunikations- og audioprodukter. Virksomheden er anerkendt for sine produkters høje kvalitet, som leveres til førende leverandører af høreapparater og den medicinske industri samt til kommunikationsindustrien, herunder sikkerheds/militære og professionelle audiosektorer. Virksomheden beskæftiger mere end 450 medarbejdere og har produktionsfaciliteter i Danmark, Vietnam og Mexico, mens ledelsen, salg- og udviklingsafdelingen har hovedkvarter i Danmark.

Erhvervsinvest er en dansk kapitalfond, der primært investerer i mindre og mellemstore, veletablerede dansk-baserede virksomheder. Siden etableringen i 2004 har Erhvervsinvest gennemført tæt på 40 direkte investeringer og 26 tilkøb. Erhvervsinvest har rejst fem fonde svarende til samlet DKK 5 mia.

Opkøbet af Estron er den første investering fra Erhvervsinvests femte fond, Erhvervsinvest V. 

Plesners transaktionsteam bestod af Brian Bundgaard, Alexandra Jakobsen og Gustav Holm.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions