LegalHub er et digitalt værktøj udviklet af Plesner Persondata Team med det formål at gøre dit arbejde med GDPR så enkelt som muligt.

Med et abonnement til LegalHub får du adgang til direkte referencer mellem lovgivning og relevant materiale - helt ned på de enkelte bestemmelser. Ligeledes får du adgang til en række Plesner standardskabeloner, der nemt kan tilpasses dine specifikke behov. Du sparer dermed tid på udarbejdelsen af dokumenter og bliver hjulpet videre i løsningen af dine juridiske opgaver.

Hold dig opdateret

Med LegalHub får du eksklusiv adgang til at deltage i faglige webinarer hver 14. dag om de mest aktuelle emner inden for persondataretten. Vores juridiske eksperter formidler kompleks viden på en simpel og håndgribelig måde, og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Webinarerne optages og kan efterfølgende genses på LegalHub, når det passer dig. 

Eksempler på tidligere afholdte webinarer:

  • Seneste afgørelser fra Datatilsynet
  • Optagelse af telefonsamtaler 
  • EDPB's anbefalinger efter Shrems II

Det juridiske indhold på LegalHub opdateres løbende, og som en del af dit abonnement modtager du hver 14. dag et nyhedsbrev med direkte links til den nye viden, så du nemt kan holde dig opdateret. 

Hvad er fordelene ved LegalHub?

  • Det juridiske indhold er koblet og samlet ét sted
  • Du sparer tid på udarbejdelsen af juridiske dokumenter
  • Du får adgang til faglige webinarer hver 14. dag
  • Du bliver holdt opdateret på persondataretten  

Få adgang til LegalHub 

LegalHub er en abonnementbaseret løsning, der sælges udelukkende til erhvervskunder. Prisen afhænger af, hvilken type kunde du er. Vær opmærksom på, når du sætter kryds ved "Jeg er rådgiver" i bestillingsformularen nedenfor, bestiller du et abonnement til rådgiver-pris, dvs. 10.000 DKK ekskl. moms pr. bruger pr. år.

Ønsker du at oprette et firmaabonnement, kan du kontakte os på LegalHub-Persondata@plesner.com med oplysninger om, hvem firmaabonnementet skal omfatte, herunder navn og email på alle brugere, samt betalingsoplysninger og kontaktperson for abonnementet.

Adgang til LegalHub er betinget af Plesners godkendelse. Anmodninger gennemgås og besvares indenfor 1-2 hverdage. Bliver din anmodning godkendt, modtager du besked pr. email med et link til oprettelse af adgang til LegalHub.

Når du trykker "Tilmeld" nedenfor, er din bestilling af abonnement på LegalHub endelig, og du bekræfter at have læst og accepteret ovenstående, samt abonnementsbetingelserne for LegalHub

Ja tak, jeg vil gerne tegne abonnement på LegalHub:

Persondata insights

Jeg vil gerne modtage faglige nyheder, nyheder om Plesners produkter og invitationer til arrangementer fra Plesner Persondata Team via email. Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at kontakte os. Plesner behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Kode
ReCaptcha
Indtast Kode

Seneste nyt om Persondata

Persondata