Plesner-advokater udnævnt til IFLR1000 Woman Leaders

Vi er stolte over at annoncere, at to af vores advokater og partnere, Michala Roepstorff og Anne Cathrine (AC) Ingerslev, er blevet anerkendt som IFLR1000 Woman Leaders 2021.

IFLR1000 Women Leaders anerkender kvindelige advokater med imponerende resultater - kvinder, som anses for at være blandt de bedste i deres markeder og praksisområder.

This is an elite group of lawyers with outstanding reputations within their markets who either have expertise and experience of working on complex deals, and/or who have risen to hold leadership roles with their firms or their practices.” - IFLR1000

For at udvælge IFLR1000 Woman Leaders analyserer IFLR1000s forskerhold i Hongkong, London, New York og Sofia tusindvis af nomineringer, gennemfører flere tusinde interviews med advokatfirmaets partnere og undersøger spørgeskemabesvarelser fra titusindvis af advokathusenes klienter.

Michala Roepstorff er højt specialiseret i administration af konkursboer og har været involveret i nogle af de største og mest komplekse konkurser i Danmark. Hun blev partner i Plesner i 2014.

Anne Cathrine (AC) Ingerslev repræsenterer danske og internationale klienter i relation til finansiering og har omfattende international erfaring med at rådgive på multi-jurisdiktionelle og andre komplekse finansieringstransaktioner. Hun kom til Plesner som partner i 2017.

Seneste insights

Flere insights