By law, we mean business

Vi har i længere tid arbejdet med meningsskabelse (purpose) i Plesner - som rådgiver for klienter og som ansat i Plesner. "By law, we mean business" er måden, vi anskuer vores tilgang til at drive forretning på.

"Med "By law, we mean business" sætter vi fokus på, at jura er et middel, men ikke et mål i sig selv. Vi tror på, at vi med vores purpose kan sætte retning for vores medarbejdere - både de dygtige, vi har nu, men også fremtidens talenter. Vores rådgivning må aldrig gives uden at ville skabe resultater og sætte retning - og vi vil drive de processer, vi er en del af, således at der er konstant udvikling", udtaler managing partner, Niklas Korsgaard Christensen.

Som inspiration til arbejdet med purpose har vi også drøftet dette med andre danske virksomheder, ligesom vi før jul havde mulighed for at tale med Christian Stadil om Hummels arbejde med purpose (Company Karma). 

Se en video fra Christian Stadils besøg lige her!

Seneste insights

Flere insights