Plesner har bistået Zealand Pharma A/S med kapitalrejsning

Plesner har bistået vores mangeårige klient Zealand Pharma med at rejse ca. 786 mio. kr. ved en rettet emission og en privat placering af nye ordinære aktier. Det er en af de største kapitalrejsninger, Zealand Pharma har gennemført nogensinde.

Den 4. oktober 2022 udbød og solgte Zealand Pharma, der er noteret på Nasdaq København, nye aktier til kurs 158 pr. aktie, hvorved man sikrede et bruttoprovenu på 786 mio. kr. fra nye institutionelle investorer.

Plesner er stolt af at have bistået vores mangeårige klient Zealand Pharma i forbindelse med denne vigtige kapitalrejsning.

Provenuet gør Zealand Pharma i stand til fortsat at fokusere på opdagelse og udvikling af innovative næstegenerations-, peptidbaserede medicinalprodukter og dets mål om at levere betydningsfuld og livsforandrende medicinalprodukter til patienter og familier med stofskifte- og gastrointestinale sygdomme. 

Danske Bank, Goldman Sachs International og Nordea Danmark fungerede som joint global coordinators og joint bookrunners. Kempen & Co. fungerede som lead manager.

Zealand Pharma blev grundlagt i 1998 og har hovedkvarter i København.

Læs pressemeddelelsen fra Zealand Pharma

Seneste nyt om Capital Markets

Capital Markets