Plesner styrker partnerkredsen med to nye partnere

Det er med stor glæde, at vi pr. 1. januar 2024 har tilknyttet Maria Holst Levin som ny partner i vores team for Energi og Infrastruktur og samtidig udnævner Mikkel Rostock-Jensen til partner i vores team for Corporate Finance.

Med det nye års ankomst har vi ikke alene fornøjelsen af at byde Maria Holst Levin varmt velkommen til Plesner, men kan samtidig fejre en udnævnelse fra egne rækker, da Mikkel Rostock-Jensen er udnævnt til partner i vores team for Corporate Finance. Sammen med firmaets nuværende partnerkreds vil Maria og Mikkel stå i spidsen for fortsat stærk rådgivning, ledelse og udvikling i Plesner.  

Om Maria 

Maria er specialiseret inden for energi- og infrastruktursektoren og har mange års erfaring med projektudvikling, M&A, regulatoriske forhold og kommercielle kontrakter. Maria arbejder desuden med ESG-spørgsmål og er forperson for Danske Advokaters Fagudvalg for Klima.

Om Mikkel

Mikkel er specialiseret inden for kapitalmarkedsret og M&A. Mikkel har omfattende erfaring med store, komplekse M&A- og kapitalmarkedstransaktioner, herunder i forbindelse med børsnoteringer og sekundære kapitaludstedelser. Udover at beskæftige sig med transaktioner rådgiver Mikkel om børsretlig compliance.

Vi ønsker Maria og Mikkel et stort tillykke med de nye roller hos Plesner og ser frem til at tage hul på et stærkt år, hvor vores mål fortsat er at være markedsleder i Danmark. 

Seneste insights

Flere insights