Webinar: Prisstigninger på materialer i byggeriet - del II

Plesner inviterer til næste webinar i vores entrepriseretlige netværk - Conversations on Construction. Webinaret omhandler prisstigninger på materialer i byggeriet og afholdes onsdag den 3. november 2021.

Bemærk: Webinaret er afholdt. Se oversigt over vores aktuelle seminarer/webinarer.

Vi afholdt i maj 2021 webinar om prisstigninger i byggebranchen. Emnet er stadigt relevant i branchen, og vi har efterfølgende modtaget stor efterspørgsel fra netværkets medlemmer om yderligere gennemgang af konsekvenserne af prisstigninger på materialer i byggeriet. Dette webinar afholdes derfor som en fortsættelse af webinaret afholdt i maj måned.

På dette webinar vil vi gå mere i dybden med reglerne/mulighederne for regulering af entreprisesummer eller eventuel ret til godtgørelse som følge af de kraftige prisstigninger på materialer.

Vi går i dybden med de faktiske prisstigninger samt specifikke spørgsmål om, hvornår en varslet prisstigning afskærer godtgørelse, og hvordan entreprenørens substitutionsret kan blive relevant som udslag af prisstigninger. Vi får besøg af Henrik Ingeman Nielsen, kontraktchef hos Enemærke & Petersen, som vil give et større indblik i branchens udfordringer.

Oplægsholdere

Tilmelding til Plesners entrepriseretlige netværk (Conversations on Construction) kan ske ved at sende en mail til chl@plesner.com. Er du allerede tilmeldt netværket modtages kalenderinvitation pr. mail med link til webinaret. 

Seneste nyt om Entreprise

Entreprise