Databeskyttelsesdagen 2017

Plesner og Dansk Industri inviterer til Databeskyttelsesdagen 2017.

Persondataforordningen er vedtaget, og de fleste kender nu forordningens indhold, og hvorfor der var behov for en opdatering af persondatareglerne.

Databeskyttelsesdagen vil derfor i år særligt sætte fokus på, hvordan de nye regler kan implementeres. Dagen står i praktikkens tegn, og eksperter - både danske og udenlandske - vil sætte ord på, hvordan forordningens hovedområder kan omsættes til operationelle projektopgaver. 

Blandt dagens temaer vil være forordningen fra et forbrugerperspektiv, en kort regelopdatering med "alt det nye" samt en gennemgang af de praktiske faser i et projekt med konkrete eksempler fra nogle af de virksomheder, som allerede er godt i gang med implementering af forordningen. 

Program

Målgruppe

Konferencen retter sig mod medarbejdere i virksomheder og myndigheder, der beskæftiger sig med eller har interesse for databeskyttelse og datasikkerhed.

Tilmelding

Tilmelding til Databeskyttelsesdagen er nødvendig. Prisen for deltagelse er 1.250 kr. / 170 EUR.

Databeskyttelsesdagen er desværre overtegnet, så tilmelding er ikke mere mulig. Ønsker du at komme på venteliste, er du velkommen til at sende en mail til seminar@plesner.com

Seneste nyt om Persondata

Persondata