Deltag i kinesisk konference om globale trends inden for arbejds- og ansættelsesret

I samarbejde med Employment Law Alliance vil et af de førende kinesiske advokatkontorer, JunHe, være vært for konferencen "Global Employment and Labor Law Conference" i Shanghai den 17. oktober 2017. Konferencen samler verdens førende arbejds-, ansættelses- og immigrationsadvokater, hvor de vigtigste aktuelle problemstillinger, som multinationale virksomheder står over for, tages op. Plesner er blandt oplægsholderne på konferencen.

Konferencen byder på 52 oplægsholdere fra 38 lande, som vil give indsigt i og input til aktuelle arbejds- og ansættelsesretlige udfordringer.

Målgruppen er HR-chefer, husadvokater og andre ledende medarbejdere i kinesiske eller multinationale selskaber, der driver forretning i Asien og Stillehavsområdet samt rundt om i verden. Programmet lægger ud med et hovedpanel, der vil diskutere emnet Global Trends in Labor and Employment Law and their Impact on Multinational Businesses, efterfulgt af en række målrettede regionale oplæg om arbejds- og ansættelsesretlige problemstillinger i Nordamerika, Latinamerika, Afrika/Mellemøsten, Europa og Asien og Stillehavsområdet. Også andre varme emner af interesse for globale arbejdsgivere vil blive diskuteret, herunder global mobilitet, diskrimination/chikane og organisering.

Til konferencen vil Henriette Stakemann og Rasmus Høj Christensen fra Plesner deltage som oplægsholdere, hvor de deltager i henholdsvis the European breakout session og en breakout session om Navigating Global Employee Migration.

Alle, der har interesse i at deltage i denne gratis konference, er velkomne til at kontakte Henriette Stakemann eller Rasmus Høj Christensen. 

 

Seneste nyt om Ansættelses- og Arbejdsret

Læs alle insights om ansættelses- og arbejdsret