Nye tærskelværdier for udbudspligtige kontrakter

Europa-Kommissionen har offentliggjort nye tærskelværdier for udbudspligtige kontrakter gældende fra 1. januar 2020. Tærskelværdierne vil fremover være en anelse lavere end de tærskelværdier, som er gældende i dag. Plesner har samlet de nye tærskelværdier i printvenlige oversigter, som frit kan downloades.

Europa-Kommissionen har netop offentliggjort de tærskelværdier for udbudspligtige kontrakter, som vil være gældende fra 1. januar 2020.

Europa-Kommissionen regulerer hvert andet år tærskelværdierne på baggrund af kursudviklingen de forudgående to år. Som følge af kursudviklingen i den danske krone vil tærskelværdierne fremover være en anelse lavere end de tærskelværdier, som er gældende i dag. Eksempelvis vil tærskelværdien for bygge- og anlægsarbejder efter såvel udbudsloven som forsyningsvirksomhedsdirektivet falde fra 41.305.415 kr. til 39.884.785 kr.

Plesner har samlet de nye tærskelværdier for såvel udbudsloven som forsyningsvirksomhedsdirektivet i printvenlige oversigter, som frit kan downloades via nedenstående links.

Oversigt med tærskelværdier for udbudsloven

Oversigt med tærskelværdier for forsyningsvirksomhedsdirektivet