Niende Højesteretssejr i træk for Plesner-partner

Partner Torben Bondrop har netop vundet en sag om opgørelse af rådgivende ingeniørers erstatningsansvar. Sagen er den niende i en række af sager, som Torben Bondrop har ført og vundet ved Højesteret. 
 

Sagen kort

I sin afgørelse fastslog Højesteret, ligesom Vestre Landsret, at erstatningspligten ikke går videre end til at stille bygherren i samme økonomiske situation, som hvis det rigtige råd var givet fra begyndelsen.
 
Bygherren af den omstridte gokarthal kunne derfor kun få refunderet de 350.000 (efter fradrag for brug på ca. 55%) han havde betalt for det alt for lille ventilationsanlæg, mens bygherren selv måtte betale, de 3 mio. det kostede at installere det korrekte 10 gange så store ventilationsanlæg, hvis han ønskede dette opsat.
 

Om Torben Bondrop

Torben Bondrop har speciale i konfliktløsning samt forsikring og erstatning og beskæftiger sig bl.a. med rådgiveres erstatningsansvar, produktansvar, erhvervsansvar og reassurance. Han har ført en stor mængde rets- og voldgiftssager og er en af Plesners mest erfarne procedører. Læs mere om Torben Bondrop