Nets optaget til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen

Nets er den 23. september 2016 blevet optaget til handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen. Plesner har bistået med børsnoteringen som advokat for banksyndikatet bestående af Deutsche Bank, Morgan Stanley, Nordea, Danske Bank, DNB Markets, J.P. Morgan, UBS Investment Bank, Carnegie, OP Corporate Bank, SEB, SpareBank 1 Markets og Sydbank.

Børsnoteringen omfatter 105 mio. aktier, hvoraf cirka en tredjedel af disse er nyudstedte aktier. Samlet svarer udbuddet til ca. 52 pct. af aktiekapitalen i Nets og udgør et udbud på ca. 15,75 mia. kr. Derudover har banksyndikatet en sædvanlig overallokeringsret på op til 15,75 mio. aktier, således at det samlede udbud af aktier kan blive op til ca. 60 pct. af aktiekapitalen i Nets, hvilket vil medføre, at det samlede udbud vil udgøre ca. 18,1 mia. kr.

Aktierne er solgt af visse fonde, der forvaltes af Advent International Corporation, visse fonde, der rådgives af Bain Capital Private Equity (Europe) L.L.P,  ATP og medlemmer af Nets’ ledelse og medarbejdere.

Nets har gennem de seneste 50 år spillet en central rolle i udviklingen af en moderne betalingsinfrastruktur og er en førende udbyder af digitale betalingstjenester og dertil hørende teknologiløsninger i hele Norden. Nets er centralt placeret i det digitale betalingsøkosystem og driver et fast forankret netværk, der forbinder forretninger, virksomheder, finansielle institutioner og forbrugere og gør dem i stand til at foretage og modtage betalinger.

Nets har ca. 2.400 medarbejdere fordelt på seks lande (Danmark, Norge, Finland, Sverige, Estland og Letland). Nets omsatte i 2015 for mere end 6,8 mia. kr. med et nettoresultat på over 1,3 mia. kr.

Seneste nyt om Capital Markets

Læs alle insights om Capital Markets og MA