General Atlantic bliver ny storinvestor i Joe & the Juice

Den amerikanske kapitalfond General Atlantic har netop annonceret en stor strategisk investering i Joe & the Juice. Plesner har rådgivet General Atlantic i forbindelse med transaktionen.

General Atlantic bliver ny investor i Joe & the Juice med henblik på yderligere at øge væksten i den dansk-baserede juice- og kaffebar. Joe & the Juice, der blev grundlagt i 2002, har i dag på globalt plan ca. 160 forretninger primært placeret i Norden og Storbritannien. De seneste år har Joe & the Juice øget sin tilstedeværelse i Asien og er for nyligt gået ind på det amerikanske marked.

Den nye investering medfører, at General Atlantic bliver minoritetsaktionær i Joe & the Juice sammen med den svenske kapitalfond Valedo Partners, der tidligere har investeret i virksomheden.

General Atlantic er en førende international kapitalfond med over 100 investeringseksperter fordelt over hele verden. Kapitalfonden har bl.a. tidligere investeret i Airbnb, Alibaba og Axel Springer. Investeringen i Joe & the Juice er General Atlantics første investering i EMEA-regionen inden for detailhandlen.

Seneste nyt om M&A og Capital Markets

Capital Markets