Saxo Payments Banking Circle solgt til EQT

Den global betalingsformidler, Saxo Payments Banking Circle, er blevet solgt til kapitalfonden EQT. Plesner har bistået ledelsen og stifterne af selskabet samt en gruppe øvrige investorer med alle juridiske aspekter af transaktionen.

Banking Circle blev stiftet i 2013 som en næstegenerations-leverandør af betalings-infrastruktur til håndtering af betalinger på tværs af landegrænser. Saxo Payments Banking Circles unikke betalingsplatform gør det muligt at gennemføre disse betalinger på tværs af landegrænser lettere, hurtigere og billigere end hidtil. I dag håndterer Banking Circle årligt betalinger for EUR 60 milliarder for adskillige væsentlige kunder ved brug af "direct clearing" adgang i samarbejde med forskellige velrenommerede banker.

Saxo Payments blev oprindeligt stiftet som et joint venture mellem Saxo Bank A/S og en gruppe stiftere og øvrige investorer. Saxo Payments Banking Circle bliver nu erhvervet af kapitalfonden EQT (EQT VIII og EQT Ventures) sammen med virksomhedens ledelse, stiftere og øvrige nuværende investorer.

Plesner har bistået ledelsen og stifterne af selskabet samt en gruppe øvrige investorer, der samlet set udgør flertallet i den nuværende ejerkreds, med alle juridiske aspekter af salget af selskabet samt med ledelsens og øvrige investorers geninvestering i selskabet i partnerskab med EQT.

Transaktionens gennemførelse er betinget af godkendelse fra de lokale finanstilsyn.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions