TDC gennemfører repricing af lånefacilitet på EUR 1,9 mia.

TDC har i dag meddelt, at selskabet med succes har reduceret rentesatsen ("repricing") på dets udestående EUR lånefacilitet B ("TLB").

Ved repricing blev marginen på TLB reduceret med 25 basispunkter på tværs af alle margin-niveauer. Derudover blev den eksisterende 9-måneders "margin ratchet holiday" med udløb i marts 2019 fjernet med omgående effekt. Som resultat heraf er rentesatsen på TLB nu fastsat til EURIBOR plus 2,75% p.a., hvilket udgør en umiddelbar reduktion af den eksisterende rentesats med 75 basispunkter. Repricing blev gennemført til kurs 99,75%.

I forbindelse med repricing har TDC også fået samtykke fra de fornødne långivere til en række tekniske ændringer til den eksisterende låneaftale. De tekniske ændringer giver bl.a. TDC større fleksibilitet til potentielt at gennemføre en separation af TDC's infrastruktur-aktiviteter og kunde-fokuserede aktiviteter i to separate juridiske enheder (NetCo og OpCo).

Plesner var ledende rådgiver for TDC på alle aspekter af transaktionen, herunder i relation til TLB repricing og ændringer til låneaftalen.

For yderligere information, se venligst TDC's meddelelse

Seneste nyt om Bank og Finans

Bank og Finans