Marlin Equity Partners køber Puzzel

Marlin Equity Partners har købt den norske it-virksomhed Puzzel AS af kapitalfonden Herkules Private Equity. Plesner har været lead counsel for Marlin Equity Partners i forbindelse med transaktionen.

Marlin Equity Partners har købt den norske virksomhed Puzzel, der er den førende europæiske leverandør af multikanals- og cloudbaserede kontaktcenter-løsninger. Sælgeren er den norske kapitalfond Herkules Private Equity.

Puzzel med hovedkvarter i Oslo har kontorer i seks europæiske lande, og virksomheden har kunder i 40 forskellige lande. Marlins Equity Partners' investering i Puzzel skal bl.a. bidrage til at styrke produktporteføljen og udvide virksomhedens geografiske tilstedeværelse til nye markeder.

Marlins Equity Partners er et globalt investeringsselskab, der administrerer over 6,7 milliarder dollar. Plesner har tidligere bl.a. bistået Marlins Equity Partners med både købet og salget af it-virksomheden Bluegarden samt købet af den svenske it-virksomhed Medius. 

Sagen er endnu et eksempel på transaktioner, hvor vi med udgangspunkt i vores viden om en klients forretning, kultur og behov agerer som lead counsel på den pågældende klients køb af virksomheder uden for Danmark.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions