Capidea investerer i European House of Beds og Holiday Group Invest

Kapitalfonden Capidea har udvidet sin portefølje af virksomheder med investeringer i European House of Beds og Holiday Group Invest. Plesner er stolt over at have rådgivet vores faste klient i forbindelse med de to transaktioner.

Med investeringen i European House of Beds, har Capidea købt en majoritetspost i en virksomhed, der designer, producerer og sælger sengeløsninger til forskellige detailkæder og e-handelsvirksomheder på det skandinaviske marked. De to nuværende ejere fortsætter i virksomheden begge med en minoritetsaktiepost.

Kapitalfonden bliver ny majoritetsejer i Holiday Group Invest, der står bag en række portaler for udlejning af ferieboliger til primært danskere og tyskere. De nuværende ejere fortsætter som betydelige aktionærer, ligesom ledelsen fortsætter uændret.

Capidea foretager langsigtede investeringer i mindre og mellemstore danske virksomheder inden for industri, handel, distribution og service. Kapitalfonden har kapitaltilsagn på i alt DKK 2,3 mia. og har investeret i 21 forskellige virksomheder med en samlet omsætning på mere end DKK 6 mia.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions