Europa Capital og Keystone Investment Management sælger endnu en ny boligejendom

Ejendomsinvestorerne Europa Capital og Keystone Investment Management A/S har for anden gang på en måned solgt en nybygget og fuldt udlejet boligejendom til den tyske ejendomsinvestor Patrizia. Plesner har rådgivet Europa Capital og Keystone Investment Management i forbindelse med transaktionen.

Den engelske ejendomsinvestor Europa Capital og Keystone Investment Management A/S har solgt en boligejendom i Valby på ca. 9.000 m2. til Patrizia. Ejendommen blev færdigbygget i sommer og består af 99 lejligheder, der alle er udlejede.

Transaktionen kommer en måned efter en anden stor ejendomshandel i samme bydel, hvor køberen ligeledes var Patrizia. Plesner fungerede også som rådgiver på den transaktion:
"Europa Capital og Keystone sælger nybygget boligejendom"

Med det netop afsluttede salg har Europa Capital og Keystone Investment Management A/S solgt samtlige sine ejendomme i Valby. 

Tillykke til Europa Capital, Keystone Investment Management A/S og Patrizia med endnu en fælles transaktion og tak til de øvrige rådgivere for et godt samarbejde hele vejen i gennem forløbet.

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom