Orphazyme A/S US IPO

Det danske biotekselskab Orphazyme A/S, der er optaget til handel på Nasdaq Copenhagen A/S, har gennemført et globalt udbud, herunder en IPO af American Depository Shares på det amerikanske Nasdaq Global Market og en europæisk private placement af ordinære aktier. Orphazyme A/S har rejst 535 millioner kr. i forbindelse med det globale udbud.

Formålet med det globale udbud er at få adgang til de amerikanske kapitalmarkeder og rejse penge til understøttelse af Orphazyme A/S’ nuværende forretningsplan.

Plesner bistod BofA Securities, Inc., Danske Bank A/S, Cowen and Company, LLC, og Guggenheim Securities LLC i forbindelse med transaktionen. 

Orphazyme er et sen-stadie biotekselskab, der er banebrydende inden for brug af heat shock-proteiner til behandling af sjældne neurodegenerative sygdomme.

Orphazyme udnytter amplifikation af heat shock-proteiner (eller HSP) med henblik på at udvikle og kommercialisere nye behandlinger af sygdomme, der skyldes protein-misfoldning, protein-ophobning og lysosomal-ophobningsdysfunktion, herunder lysosomale ophobningssygdomme og neuromuskulære degenerative sygdomme.

Orphazymes førende lægmiddelkandidat Arimochlomol er i klinisk udvikling til behandling af fire sjældne sygdomme: Niemann-Picks sygdom type C (NPC), amyotrofisk lateral sclerose (ALS), sporadisk inklusionslegeme myositis (sIBM) og Gauchers sygdom.

Orphazyme har hjemsted i Danmark og har aktiviteter i USA og Schweiz. 

Seneste nyt om M&A og Capital Markets

Capital Markets