Faerch erhverver Siraps fødevareemballagevirksomhed i Italien, Polen og Spanien

Faerch A/S med hovedsæde i Danmark erhverver Siraps fødevareemballagevirksomhed med hovedsæde i Italien, men med forretningsenheder og produktionssteder i Italien, Polen og Spanien, i forbindelse med et delvist frasalg fra Sirap koncernen. Den erhvervede virksomhed beskæftiger ca. 1.000 ansatte. Plesner har som lead counsel rådgivet om alle juridiske forhold i forbindelse med transaktionen.

Transaktionen markerer den femte supplerende erhvervelse fra Faerchs side, som Plesner har rådgivet om, og understreger Faerchs fortsatte internationale vækstrejse. Faerch har nu virksomheder i Storbritannien, Frankrig, Holland, Spanien, Tyskland, Tjekkiet og, med de erhvervede virksomheder, også i Italien og Polen.

Faerch er den ledende europæiske leverandør af bakker til den globale fødevareindustri og de første i verden, som integrerer genbrug af bakker. Faerchs hovedaktionær er den internationale private kapitalfond Advent International, der erhvervede Faerch koncernen i 2017.

Sirap Group ejes af det italienske selskab Italmobiliare, der er noteret på børsen i Milano. Italmobiliare vil fortsat drive Sirap koncernens resterende virksomheder i England, Tyskland og Frankrig såvel som Petruzaleks virksomhed i Østrig.

Transaktionen afventer sædvanlig godkendelse fra myndighederne og forventes gennemført i slutningen af 2020.

Læs mere om transaktionen her.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions