Studentbostäder i Sverige AB køber udviklingsprojekt til DKK 1,2 mia. i København

Plesner har rådgivet det svenske børsnoterede ejendomsselskab Studentbostäder i Sverige AB (publ) vedrørende strukturering af samt forhandling og indgåelse af aftaledokumentationen vedrørende et studieboligudviklingsprojekt på Engvej i København S til en værdi af ca. DKK 1,2 mia. omfattende 578 ungdoms- og studieboliger samt 4 erhvervsenheder. Sælger er ejendomsudvikleren Gefion Group, der derved sælger sit hidtil største ejendomsprojekt.

Studentbostäder i Sverige AB erhverver studieboligudviklingsprojektet i to faser. Første fase, der forventes færdigopført til august 2021, består af 206 studieboliger, der er udlejet til Housing Foundation Copenhagen, 96 studios samt en daginstitution og et supermarked, der er udlejet til Dansk Supermarked. Anden fase består af yderligere 276 boliglejemål (betinget af opnåelse af byggetilladelse), en café og et fitness center, der forventes færdigopført i april 2022.

Studentbostäder i Sverige AB er et børsnoteret svensk selskab, der køber, udvikler og driver studieboliger af høj kvalitet i længerevarende partnerskaber med bl.a. kommuner og universiteter. Ejendomsselskabets ambition er at blive nordens førende studieboligselskab. Udviklingsprojektet på Engvej i København er det første selskabet erhverver i Danmark.

Plesners team på transaktionen bestod af Mads Berg og Simon Winther Bjerregaard.

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom