Gro Capital etablerer "continuation vehicle" for at fortsætte rejsen med et tidligere porteføljeselskab under Gro Fund I

Den 4. juni annoncerede GRO Capital etableringen af et "continuation vehicle" med henblik på at besidde en minoritetsinteresse i Trackunit, et tidligere porteføljeselskab under GRO Fund I. Med støtte fra danske og udenlandske investorer fortsætter Gro Capital dermed med at støtte Trackunit fremadrettet og giver samtidig GRO Fund I en exit-mulighed. Plesners Private Investment Funds team rådgav GRO Capital i alle faser af kapitalrejsningen.

GRO Capital er en førende nordeuropæisk kapitalfondsforvalter, der fokuserer på B2B-software og teknologibaserede virksomheder med stort vækstpotentiale.

Ved at rejse et "continuation vehicle" er GRO Capital i stand til at skabe en likviditetsbegivenhed for eksisterende investorer, en mulighed for eksisterende investorer til at forblive investeret i porteføljevirksomheden ved at geninvestere i det pågældende "continuation vehicle" (ved videreførelse af eksponeringen) og en mulighed for nye investorer til at investere i aktivet. 

Plesners Private Investment Funds team rådgav GRO Capital om udformningen, struktureringen, rejsningen og etableringen af et "continuation vehicle". 

Læs GRO Capitals pressemeddelelse.

Seneste insights

Flere insights