Plesner rådgiver Flying Tiger Copenhagen i forbindelse med udvidelse af franchiseaktiviteter til Israel

Zebra A/S, selskabet bag detailkæden Flying Tiger Copenhagen, og den israelske modekoncern Fox-Wizel Ltd. har indgået en international franchiseaftale, der giver Fox Group eksklusive rettigheder til at udvikle og drive franchisekonceptet Flying Tiger Copenhagen i Israel. 

Flying Tiger Copenhagen består i øjeblikket af mere end 900 forretninger i 28 lande i Europa og Asien, og franchiseudvidelsen til Israel er en del af en global udvidelse af franchisekonceptet Flying Tiger Copenhagen. 
 
Fox Group, der er noteret på børsen i Tel Aviv, driver virksomhed med en række internationale brands inden for beklædning, plejeprodukter og sportstøj i og uden for Israel og driver på nuværende tidspunkt mere end 745 forretninger. Fox Fashion Group beskæftiger mere end 8.600 medarbejdere. 
 
Plesner er stolt over at have rådgivet Flying Tiger Copenhagen i forbindelse med udvidelsen af franchisekonceptet i Israel. Plesners team bestod af Jacob Ørskov Rasmussen, Kasper Nørgaard Carlsen og Michelle Nørgaard Hjorth

Seneste nyt om Selskabsret og Commercial Contracts

Selskabsret