Faerch Group erhverver MCP Performance Plastic

Plesner har som lead counsel rådgivet fødevareemballagekoncernen Faerch Group i forbindelse med erhvervelsen af MCP Performance Plast. 

Transaktionen markerer den syvende supplerende erhvervelse fra Faerch's side, som Plesner har rådgivet om, og er med til at understrege Faerch's fortsatte internationale vækstrejse.

Erhvervelsen af MCP markerer Faerch's markedsindtræden i USA og er en del af virksomhedens langsigtede strategi om at gøre fødevareemballage cirkulær og bringe Faerch's produkter ud til yderligere markeder.

Faerch er den ledende fødevareemballagevirksomheden i Europa, og den første virksomhed i verden til at integrere genbrug af bakker for på den måde at kunne tilbyde sine kunder at genbruge brugte bakker til nye fødevarekvalitetsprodukter.

MCP Performance Plast er en højkvalitetsproducent af nøglefærdige emballageløsninger til fødevareproducenter og detailhandlen i USA, Mellemøsten og Israel. MCP har 150 ansatte og tilbyder et bredt udvalg af fødevareemballage fremstillet af CPET, APET og PP.

Transaktionen afventer sædvanlige godkendelser fra myndighederne og forventes gennemført indenfor de næste tre måneder.

Plesners team bestod af Hans Hedegaard, Tina Kang, Alexandra Jakobsen og Emilie Appelrod.

Læs mere om transaktionen.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions