nShift køber Webshipper

nShift, en global leverandør af cloud-baserede leveringsstyringsløsninger til e-handelsforretninger, detailvirksomheder, producenter og transportører, har købt Webshipper, en førende leverandør af en cloud-baseret leveringsstyringsplatform, der betjener mere end 5.000 e-handelsvirksomheder i Danmark. Plesner var hovedadvokat for nShift i forbindelse med transaktionen.

Webshipper er den første danske virksomhed, som bliver købt af nShift, og vil sammen med det svenskbaserede Returnado (rebrandet til nShift Return efter nShifts køb) tilføje vigtig teknologi til nShifts cloud-baserede leveringsstyringsplatform. 

nShift ejes af to førende teknologiinvestorer, Marlin Equity Partners og Francisco Partner, og de støtter begge, at nShift tilbyder sine kunder det mest innovative komplette udvalg af shipping features, den største geografiske dækning og det mest indgående domænekendskab  samt den største tekniske ekspertise på markedet.

Marlin Equity Partners er et globalt investeringsselskab, som forvalter mere end 7 milliarder dollars. 

Francisco Partners er et globalt investeringsselskab, som forvalter mere end 25 milliarder dollars. 

Plesner har bistået Marlin Equity Partners i forbindelse med flere køb i årenes løb, herunder det nylige køb af Unifaun og den efterfølgende fusion med Consignor, der for nylig blev rebrandet som nShift.

Plesners team bestod af Henrik Rossing Lønberg, Thomas Pitzner-Jørgensen og Christian Høgh Cold.

Læs nShifts pressemeddelelse

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions