Netcompany køber Intrasoft International

Netcompany har indgået en aftale om at købe Intrasoft International. Plesner har rådgivet Netcompany som hovedadvokat i forbindelse med transaktionen.

Netcompany har indgået en aftale om at købe Intrasoft International. Plesner har rådgivet Netcompany som hovedadvokat i forbindelse med transaktionen.

Intrasoft International blev grundlagt i1996 og er en førende europæisk leverandør af IT-løsninger og -tjenester. Selskabet har hovedsæde i Luxembourg samt operationelle afdelinger, datterselskaber og kontorer i 13 lande, herunder en stærk tilstedeværelse i Grækenland, Spanien og Belgien.

Med Intrasoft International som en del af Netcompany-koncernen styrker Netcompany sin position inden for den offentlige sektor i Europa, især hos EU-institutionerne. Med udgangspunkt i Intrasoft Internationals referencer og kompetencer styrkes rækkevidden og løsningerne i Netcompanys vertikale forretningsområder i den private sektor, hvilket vil understøtte Netcompanys fortsatte vækst inden for den private sektor.

Intrasoft International har omkring 2.800 medarbejdere på verdensplan, inklusive freelancere. Efter transaktionens gennemførelse vil Netcompany-koncernen have i alt over 6.000 medarbejdere, inklusive freelancere.

Transaktionen forventes at finde sted i løbet af 4. kvartal 2021 og er betinget af adskillelse af nogle aktiviteter.

Netcompany blev også rådgivet af Danske Bank, PwC, Freshfields Bruckhaus Deringer (Belgien), Arendt & Medernach (Luxembourg) og Karatzas & Partners (Grækenland).

Netcompany ønskes tillykke med en fantastisk transaktion.

Plesners team bestod af  Thomas Holst Laursen
Henrik LaursenNiels Chr. EllegaardRasmus Mandøe JensenPeter E. StassenFrederik Jastrup Brodersen og Kasper Erikslev Lolk-Hansen.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions