Noble Corporation og Maersk Drilling offentliggør sammenlægningsaftale

Noble Corporation og Maersk Drilling har i dag offentliggjort indgåelsen af en bindende sammenlægningsaftale, hvorefter de to virksomheder skal sammenlægges i en primært aktiebaseret transaktion. Efter gennemførelsen af transaktionen vil henholdsvis Maersk Drilling-aktionærerne og Noble-aktionærerne hver eje 50 % af de udestående aktier i det sammenlagte selskab. Plesner har rådgivet Noble Corporation i forbindelse med transaktionen.

Det sammenlagte selskab vil have hovedkvarter i Houston, Texas, mens det fortsat vil have en betydelig tilstedeværelse i Stavanger, Norge, for at bevare nærheden til kunder og understøtte den norske sektor og Nordsøen generelt, og for at sikre fortsat adgang til talentfulde medarbejdere.

Det sammenlagte selskab vil hedde Noble Corporation, og dets aktier vil blive børsnoteret på både New York Stock Exchange og Nasdaq Copenhagen.

Transaktionen forventes gennemført i midten af 2022. 

Plesner er stolte af at rådgive Noble Corporation i forbindelse med transaktionen, sammen med Kirkland & Ellis LLP og Travers Smith LLP.

Plesners team bestod af Thomas Holst LaursenHenrik Rossing LønbergHenrik Laursen, Janus Jepsen og Lynge Daugaard Jensen.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions