Plesner rådgiver ved salg af attraktiv ejendom på Frederiksberg

Plesner har rådgivet et selskab, administreret af CBRE Investment Management, vedrørende salget af et selskab, der ejer en nybygget ejendom på i alt ca. 14.000 kvm. beliggende på Mariendalsvej 55-57, Frederiksberg. Køberen er Hines European Core Fund, der med sit fjerde opkøb i Danmark på to år har øget sit fokus på det nordiske marked.

Ejendommen består af 50 almindelige boliglejemål og 38 studieboliglejemål (med 174 værelser), 2 erhvervslejemål og 75 parkeringspladser i kælder. Bygningerne er færdigopført i 2019 og følger nordisk byggetradition med enkle og moderne linjer, beliggende på Frederiksberg, der er kendt for sine mange parker og grønne oaser. Alle boliglejemål har terrasse, og der er desuden tagterrasse.

Det ene erhvervslejemål er lejet af Fitness World, mens det andet erhvervslejemål er blevet lejet ud til take-away madhuset Food Family. Ejendommen er placeret i et meget attraktivt område, hvor bl.a. Copenhagen Business School og København Universitet er nærtliggende. 

Plesner har bistået selskabet med alle juridiske dele af transaktionen, herunder forberedelsen af transaktionen, due diligence processen samt forberedelse og forhandling af transaktionsdokumenterne. 

Plesners team på transaktionen bestod af Mads Berg, Simon Winther Bjerregaard og Nils Svendsen.

Foto af ejendommen: Digital Studio

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom