SAGA når hard cap på 720 millioner euro i forbindelse med den endelige lukning af SAGA VIII

Den 13. december 2021 nåede SAGA Private Equity hard cap’en på 720 millioner euro i SAGA VIII, en fund-of-funds fokuseret på LBO equity fonde i Europa og Nordamerika. SAGA VIII opnåede tilsagn fra 45 eksisterende og nye europæiske investorer. Plesners team for Private Investment Funds rådgav SAGA i alle faser af kapitaltilvejebringelsen.

SAGA VIII er med opnåelsen af hard cap’en på 720 millioner euro, herunder SAGA-teamets investering, SAGA's største fond til dato. SAGA VIII er hovedsagligt dedikeret til primære investeringer i europæiske og nordamerikanske LBO equity funds på micro-, små- og mellemmarkedet. SAGA VIII’s investeringsstrategi er en fortsættelse af tidligere SAGA fonde og er skræddersyet til investorer, herunder institutionelle investorer, der ønsker eksponering til funds-of-funds markedet.

Ligesom de tidligere fonde vil SAGA VIII fokusere på investeringer i LBO equity funds på micro-, små- og mellemmarkedet samt potentielle medinvesteringer. Fonden er global og vil sprede investeringer over investeringer i primære fonde, sekundære investeringer og medinvesteringer. Fonden vil investere i OECD-lande med lav risiko i Europa og Nordamerika. 

Plesners team for Private Investment Funds rådgav SAGA i alle faser af struktureringen, tilvejebringelsen og etableringen af SAGA VIII.

Seneste insights

Flere insights