Marlin Equity Partners sælger minoritetsandel i Medius

Marlin Equity Partners har solgt en minoritetsandel i den svenske it-virksomhed Medius til Advent International. Plesner var lead counsel for Marlin Equity Partners i forbindelse med transaktionen.

Marlin Equity Partners har solgt en minoritetsandel i den svenske it-virksomhed Medius til den globale kapitalfond Advent International. 

Medius, som blev grundlagt i Stockholm i 2021, er globalt førende inden for AP Automation, B2B betalingsløsninger, Sourcing og Procurement. Medius har mere end 500 medarbejdere, betjener tusindvis af kunder over hele verden og håndterer udgifter til en værdi af mere end 180 mia. dollars årligt. 

Marlin Equity Partners, som beholder en majoritetsandel i Medius efter transaktionen, er et globalt investeringsselskab, der forvalter mere end 7,2 mia. dollars.

Plesner har tidligere bistået Marlin Equity Partners i forbindelse med et antal transaktioner i Norden, herunder købet af den svenske udbyder af transportadministrationssystemer Unifaun (nu NShift) og dennes efterfølgende fusion med Consignor (Norge) og Webshipper (Danmark), køb of salg af den danske it-virksomhed Bluegarden, køb af den norske it-virksomhed Puzzel og den danske it-virksomhed Heimdal Security samt Marlins køb af Medius i 2017. 

Transaktionen blev underskrevet i marts 2022 og gennemført den 13. april 2022.

Sagen er endnu et eksempel på en M&A transaktion, hvor Plesner med udgangspunkt i vores viden om en klients forretning, kultur og behov agerer som lead counsel på den pågældende klients køb eller salg af virksomheder uden for Danmark. 

Plesners M&A team bestod af Henrik Rossing Lønberg, Thomas Pitzner-Jørgensen, Mads Tolbøll Milbregt og Regitze Bech Petersen

Læs Advents pressemeddelelse

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions