Access Learning køber Bookboon Learning

Access Learning, der er en del af The Access Group, har indgået aftale om at købe Bookboon Learning, som tilbyder soft skills-indhold til selvstyret læring. Plesner har rådgivet Access Learning i forbindelse med transaktionen.

The Access Group, som har hovedkontor i Storbritannien, blev grundlagt i 1991. Virksomhed hjælper kunder på tværs af kommercielle og nonprofit-sektorer til at blive mere produktive og effektive.

Access Learning, der er en del af The Access Group, er en førende leverandør af business management-software til organisationer i mellemsegmentet. Bookboon Learning vil supplere Access Learnings eksisterende portefølje af brancheledende digitale læringsløsninger.

Bookboon Learning er den næste generation af digitale indlæringsplatforme, som giver bedre adgang til viden gennem en omfattende samling af eksklusive e-bøger, lydlæring, virtuelle liveklasseværelser og onlinekurser. 

Plesners M&A-team i forbindelse med transaktionen bestod af Brian Bundgaard, Frederik Jastrup Brodersen og Annemette Guldborg Jensen.

Læs The Access Groups pressemeddelelse 

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions