Adelis Equity Partners køber netIP A/S

Plesner har bistået Adelis Equity Partners i forbindelse med købet af netIP A/S. Den tidligere hovedaktionær, Martin Kjølhede, vil geninvestere sammen med Adelis Equity Partners.

Den svenskbaserede kapitalfond Adelis Equity Partners (”Adelis") har købt den danske it-virksomhed netIP A/S. 

NetIP A/S er en førende og uafhængig it-totalleverandør med særligt fokus på outsourcing, infrastruktur, sikkerhed, SharePoint og konsulentydelser til danske virksomheder. I de sidste fem år er antallet af medarbejdere fordoblet til de nuværende 165 medarbejdere fordelt på lokale afdelinger i Thisted, Holstebro, Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg og Herlev.

Adelis er en vækstpartner for velpositionerede nordiske selskaber. Adelis indgår partnerskaber med ledelser og/eller ejere med henblik på at skabe vækst og styrke markedspositioner. Siden man rejste den første fond i 2013, har Adelis været en af de mest aktive investorer i det nordiske marked for mellemstore virksomheder og har foretaget mere end 33 platformsinvesteringer og mere end 150 yderligere investeringer. Adelis forvalter i dag omkring EUR 2 milliarder i kapital.

Transaktionen afventer sædvanlige godkendelser fra de relevante myndigheder. 

Plesners team bestod af Brian Bundgaard, Tina Brøgger Sørensen, Mads Tolbøll Milbregt, Regitze Bech Petersen, Mathias Heldgaard Nielsen og Rasmus Heinemann Sørensen.

Læs Adelis Equity Partners pressemeddelelse

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions