THI Investments erhverver Rød Lagerbygning i Carlsberg Byen

Plesner rådgiver THI Investments i forbindelse med erhvervelsen af den historiske 10.000 kvadratmeter store industriejendom Rød Lagerbygning i Carlsberg Byen. Ejendommen gennemgår i øjeblikket en fuldstændig modernisering og renovering til brug for Boston Consulting Group. 

Plesner har rådgivet THI Investments om erhvervelsen af Rød Lagerbygning i Carlsberg Byen fra den finske ejendomsinvestor Capman Nordic Real Estate II. 

THI Investments er en paneuropæisk privat kapitalforvalter, der fokuserer på  erhvervsydelser, uddannelse, sundhedsydelser og industrivirksomhed THI Investments’ overtagelse finder sted i løbet af sommeren 2023.

Ejendommen er oprindeligt fra 1883 og gennemgår i øjeblikket en gennemgribende renovering fra industriel ejendom til moderne kontorejendom. Renoveringen udføres af Capman og Revco og forventes at være færdig i løbet af sommeren 2023.

Ejendommen består af i alt 10.000 kvadratmeter kontorer, herunder parkeringsmuligheder, og Boston Consulting Group rykker ind, når renoveringen er færdig.

Salget af Rød Lagerbygning er Capman Nordic Real Estate II's sjette af slagsen. 

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom