emagine Consulting køber Peak Consulting Group

emagine Consulting (tidligere ProData Consult), en førende leverandør af forretnings- og IT-konsulentydelser, der er ejet af den førende nordiske kapitalfond Axcel, har indgået en aftale om at købe det dansk/norske managementkonsulenthus Peak Consulting. Det er emagines tredje køb på under et år (sammen med købet af emagine Group SAS i Frankrig og AspiraCon Limited i Irland), hvor Plesner har været ledende juridisk rådgiver for emagine og Axcel.

Peak Consulting Group, der blev etableret i 2006, er blandt Skandinaviens førende managementkonsulent- og kursushuse. Siden etableringen har selskabet været et foretrukket alternativ til de store etablerede IT- og managementkonsulenthuse. Peak Consulting Group, der har hovedsæde i København og en afdeling i Oslo, beskæftiger på daglig basis mere end 150 erfarne IT- og managementkonsulenter. 

Peak Consulting Group fokuserer på at bistå klienter i den offentlige sektor samt større danske og internationale kunder med deres mest komplekse og kritiske projekter. Kundeporteføljen omfatter store private selskaber, ministerier og styrelser, regioner og kommuner.

emagine, der blev stiftet i 1994 som ProData Consult, er en førende leverandør af high-end forretnings- og IT-konsulentydelser i Europa. Selskabet råder over mere end 4.500 konsulenter og målsætningen for 2022 er at runde 4 mia. kr. i omsætning. emagines køb af Peak Consulting Group udgør det seneste strategiske skridt frem mod at realisere emagines ambition om at blive europæisk markedsleder inden for forretnings- og IT-konsulentydelser.

Axcel er en førende nordisk kapitalfond med et samlet kapitaltlilsagn på mere end 2,6 mia. euro fordelt på seks fonde.

Transaktionen afventer sædvanlige myndighedsgodkendelser og forventes afsluttet i slutningen af 2022.

Plesners team bestod af Henrik Rossing Lønberg, Kristian Vinter Bisgaard og Isolde Hede Søe.

Læs emagines pressemeddelelse

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions