CBRE Investment Management køber Greve Distribution Center

Plesner har rådgivet CBRE Investment Management i forbindelse med erhvervelsen af ca. 55.000 kvm. logistik- og distributionscenter, der sammen med den resterende del af Greve Distribution Center, ejet af CBRE Investment Management, udgør mere end 100.000 kvm.

Plesner har igennem en årrække rådgivet CBRE Investment Management vedrørende samtlige af CBRE Investment Managements opkøb af logistik- og lagerfaciliteter i Greve Distribution Center. Med erhvervelsen af den resterende del af enhederne i Greve Distribution Center ejer CBRE Investment Management hele det velbeliggende logistikområde i Greve.

Logistik- og lagerfaciliteterne udvikles med fokus på moderne og fleksible løsninger for nuværende og kommende lejere. I tilknytning til lageraktiviteterne udvikles moderne kontor- og administrationsfaciliteter. 

Erhvervelsen sker primært som led i en forward funding model, hvor MG Projekter ApS (MG Real Estate) bistår med den løbende opførelse af de resterende lager- og logistikfaciliteter i området i forskellige faser. Udlejningen af de kommende enheder er igangsat, mens de enheder i området, der tidligere er erhvervet af CBRE Investment Management, er udlejet.

Plesner har rådgivet CBRE Investment Management i forbindelse med alle juridiske aspekter vedrørende erhvervelsen af enhederne i Greve Distribution Center, herunder rådgivet vedrørende udviklingen af den resterende del af logistikcenterområdet.

Plesners team på sagen bestod af Mads Berg, Frederik Lenskjold Olsen, Nils Svendsen, Line Vester Jensen, Emilie Lauenborg Breitenstein og Sarah Lindegaard Olafsson.

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom