NPV indgår joint venture med AkademikerPension

Plesner har bistået NPV vedrørende joint venture aftale mellem NPV og AkademikerPension om udvikling af 16.000 m2 boliger, som udgør første etape af byudviklingsprojektet Gammelhavn beliggende centralt i Vejle.

NPV har igennem længere tid arbejdet med udvikling af en ny bydel i Vejle. Udviklingen er sket i tæt samarbejde med bl.a. Vejle Kommune og indgåelse af joint venture aftalen med AkademikerPension er den foreløbige kulmination på et flerårigt udviklingsarbejde, der nu realiseres med udvikling og opførelse af første etape med 16.000 m2 boliger.

Realiseringen af projektet sker som led i NPVs strategi, hvor der bl.a. er fokus på udvikling af projekter i vækstområder udenfor København og Aarhus.

Plesner har haft fornøjelsen af at rådgive NPV på projektet fra start og frem til den foreløbige kulmination med indgåelse af joint venture aftalen med NPV, som sikrer realisering af projektets første etape.

Plesners team på sagen har bestået af Line Vester Jensen, Peer Meisner, Andrea Laurenborg og Lasse Stjernholm Detlevsen.

Læs NPVs pressemeddelelse om aftalen

Seneste nyt om Fast Ejendom

Fast Ejendom