Flying Tiger Copenhagen ekspanderer til Bahrain, Oman, Kuwait, Qatar, Indonesien og Filippinerne

Zebra A/S, selskabet bag butikskæden Flying Tiger Copenhagen, har udvidet sin globale tilstedeværelse ved at indgå en International Franchise Agreement med Azadea Group, en International Franchise Agreement med Stores Specialists, Inc. (SSI Group), og en Retail Development Agreement med PT Ritel Panen Adiperkasa, som er en del af den indonesiske livsstilskoncern PT. Mitra Adiperkasa Tbk (MAP); alle vedrørende enerettigheder til at udvikle og drive Flying Tiger Copenhagen-konceptet i Bahrain, Oman, Kuwait, Qatar, Indonesien og Filippinerne. Plesner bistod Flying Tiger Copenhagen i forbindelse med ekspansionen til disse nye lande.

Flying Tiger Copenhagen-butikskæden består i øjeblikket af 888 forretninger i 32 lande i Europa, Asien og Mellemøsten, og ekspansionen til Bahrain, Oman, Kuwait, Qatar, Indonesien og Filippinerne er en del af en global ekspansion af Flying Tiger Copenhagen-konceptet.

Ekspansion til Bahrain, Oman, Kuwait, Qatar

Zebra A/S og Azadea Group har udvidet deres samarbejde ved at indgå en International Franchise Agreement vedrørende Azadea Group's enerettigheder til at udvikle og drive Flying Tiger Copenhagen-konceptet i Bahrain, Oman, Kuwait og Qatar.

Azadea Group er en førende livsstilsvirksomhed, som driver mere end 37 ledende internationale franchisekoncepter inden for mode og accessories, fødevarer og drikkevarer, boligindretning, sportsartikler, multimedier og skønhed og kosmetik i hele Mellemøsten og Afrika, fordelt over mere end et dusin lande og mere end 700 forretninger.

Azadea Group er på nuværende tidspunkt den eneste franchisetager for Flying Tiger Copenhagen i de Forenede Arabiske Emirater, og med den aktuelle ekspansion vil Flying Tiger Copenhagen nu være til stede i alle seks GCC-lande (Golfstaternes Samarbejdsråd).

Ekspansion til Indonesien

MAP vil med indgåelsen af Retail Development Agreement få tildelt enerettigheder til at åbne og drive et stort antal Flying Tiger Copenhagen-forretninger i Indonesien. Indonesien er et stort marked med næsten 300 millioner mennesker, og den aktuelle ekspansion er Flying Tiger Copenhagen's første skridt ind i Sydøstasien. 

MAP, som er børsnoteret på den indonesiske børs, er en førende detailhandler i Indonesien inden for livsstilsprodukter og har mere end 2.500 butikker og stormagasiner samt en diversificeret produktportefølje, der omfatter sportsprodukter, mode, produkter til børn, fødevarer, drikkevarer og andre livsstilsprodukter. MAP beskæftiger mere end 25.000 personer.

Ekspansion til Filippinerne

Flying Tiger Copenhagen tager endnu et skridt ind i Sydøstasien ved indgåelsen af en International Franchise Agreement med SSI Group vedrørende SSI Group's enerettigheder til at udvikle og drive Flying Tiger Copenhagen-konceptet i Filippinerne. Filippinerne er et stort marked med mere end 100 millioner mennesker.

SSI Group, der er børsnoteret på den filippinske børs (PSE), er en stor filippinsk detailhandler med en veletableret brandportefølje, der aktuelt omfatter 96 brands og 555 forretninger. SSI's brandportefølje dækker et stort udvalg af livsstilskoncepter, der strækker sig over luksus, casual og fast fashion, skønhed, fodtøj, bolig og restauranter.
 
-

Plesner er stolt af at have bistået Flying Tiger Copenhagen med den globale ekspansion i Bahrain, Oman, Kuwait, Qatar, Indonesien og Filippinerne. 

Plesners team bestod af Jacob Ørskov Rasmussen, Kasper Nørgaard Carlsen, Kasper Troelsen og Michelle Nørgaard Hjorth.

Seneste nyt om Selskabsret og Commercial Contracts

Selskabsret