Plesner rådgiver Gubra i forbindelse med forestående børsnotering

Gubra A/S (Gubra), et selskab, der er specialiseret i prækliniske ydelser inden for stofskifte- og fibrosesygdomme og med en stærk pipeline af nye udviklingsprojekter, har i dag offentliggjort et prospekt og en udbudskurs for sin børsnotering (IPO) og efterfølgende optagelse til handel og officiel notering af aktierne på Nasdaq Copenhagen A/S.

Den første handelsdag for de midlertidige købscertifikater, der repræsenterer de nye aktier, forventes at være den 30. marts 2023.

Plesner og ECM-teamet er stolte over at have samarbejdet med Gubra om at nå denne milepæl.

Om Gubra

Gubra, som blev stiftet i 2008 i Denmark, beskæftiger sig med avanceret præklinisk kontraktforskning og udvikling af peptidbaserede lægemidler inden for stofskifte- og fibrosesygdomme. 

Gubra's aktiviteter fokuserer på tidlige stadier i lægemiddeludviklingens værdikæde og er organiseret i to forretningsområder - Contract Research Organisation (CRO) og  Discovery & Partnerships - som drager fordel af synergier på tværs af segmenter. Sammen skaber de to forretningsområder en enhed, som er i stand til at genere et stabilt cash flow fra CRO-segmentet, og samtidig have en bioteknisk fordel i form af potentielle milepælsbetalinger for udviklinger samt potentielle royalties i Discovery & Partnerships-segmentet.

Læs Gubra's pressemeddelelse.

Seneste nyt om Capital Markets

Capital Markets