Axcel køber Mountain Top Industries

Den danske kapitalfond Axcel har indgået en aftale om køb af majoriteten af Mountain Top Industries, en af verdens førende producenter af tilbehør til pickup-trucks. Plesner har bistået Axcel med transaktionen.

Mountain Top Industries har siden 1978 designet og produceret tilbehør til pickuptrucks, og virksomheden har siden da udviklet sig i tæt partnerskab med kunderne, der omfatter de førende producenter af pickuptrucks, herunder Ford, Nissan, Renault, VW, Mercedes-Benz og Toyota.

Mountain Top Industries har hovedsæde i Frederikssund, hvor cirka 170 ansatte arbejder med design, udvikling og produktion. Mountain Top Industries ejes i dag af Marie-Louise og Lars Bjerg, der begge fortsætter i selskabets ledelse og som medejere i partnerskab med Axcel.

Inden for den nærmeste fremtid satser Mountain Top Industries på at kunne ekspandere både salg og produktion på en række nye markeder, herunder USA.

Købet af Mountain Top Industries er den anden investering i Axcels seneste fond Axcel V. Handlen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions