GRO Capital rejser 600 millioner euro ved closing af GRO Fund III

Den 11. marts 2022 annoncerede GRO Capital, efter kun få måneders fundraising, closing af deres nye fond, GRO Fund III, med et samlet tilsagn på EUR 600 millioner. GRO Fund III har nydt stor opbakning fra både eksisterende og nye danske og udenlandske investorer. Plesners Private Investment Funds team har rådgivet GRO Capital i alle faser af fondens strukturering og etablering.

GRO Capital er en førende nordeuropæisk private equity manager, der fokuserer på B2B software og teknologibaserede virksomheder med stort vækstpotentiale.

Med GRO Fund III viderefører GRO Capital flagship-strategien fra GRO Fund I og GRO Fund II, som i løbet af de seneste 12 måneder har resulteret i både succesfulde exits af porteføljeselskaberne Trifork og Trackunit, gennemførelsen af fire nye platformsinvesteringer samt etableringen af et continuation vehicle, GRO CV I. 

Plesners team for Private Investment Funds rådgav GRO Capital i alle faser af struktureringen, tilvejebringelsen og etableringen af GRO Fund III.

Læs GRO Capitals pressemeddelelse  

Seneste nyt om Private Investment Funds

Private Investment Funds