Plesner vinder "Chambers Europe Award for Excellence 2010 for Denmark"

Chambers har netop kåret Plesner til Danmarks bedste advokatfirma med prisen "Chambers Europe Award for Excellence 2010 for Denmark."

Prisoverrækkelsen fandt sted ved en ceremoni i London i går aftes.

Et succesrigt år for Plesner

"Chambers Europe Award for Excellence 2010 for Denmark" er den anden store internationale pris, som Plesner modtager for sin samlede indsats i det juridiske marked i 2009. Tidligere på året modtog Plesner på ny International Financial Law Review's pris "Law Firm of the Year" 2010 for Danmark. Chambers' anerkendelse af Plesner er således med til at slå fast, at Plesner hører til den absolutte elite blandt danske advokatfirmaer.

Endvidere er Plesner netop for andet år i træk blevet kåret til Danmarks bedste skatterådgivningsfirma af tidsskriftet International Tax Review, ligesom Plesner også for nylig er udnævnt til IP Law Firm of the Year 2010 af det internationale tidsskrift for IP-ret, Managing Intellectual Property, som er en søster-publikation til International Financial Law Review. 

Klienternes valg

Det er i allerhøjeste grad vores klienters fortjeneste, at Plesner har været i stand til at høste fire prestigefulde priser i år. Det er nemlig i vid udstrækning klienterne, der er med til at præge udvælgelsen. Plesners managing partner, Nicolai Ørsted, udtaler: "Vi er meget stolte af priserne og betragter dem som et resultat af det intensive klientfokus, som udgør kernen i vores forretningsstrategi, og hvor det tillægges afgørende vægt, at vi skaber værdi for vores klienter. Samtidig er priserne udtryk for international anerkendelse af den markante udvikling og professionalisering, som Plesner har gennemgået de seneste år. Vi er et advokatfirma, man lægger mærke til - også udover Danmarks grænser".

Om prisen "Chambers Europe Award for Excellence 2010 for Denmark"

Plesner er udpeget som vinder af "Chambers Europe Award for Excellence 2010 for Denmark" på grundlag af analyser og en lang række fortrolige interviews, som Chambers har gennemført med Plesners klienter og kolleger i andre firmaer – med hovedvægt på klienternes oplevelse af advokatydelserne. Chambers udtaler selv om prisen:

"The awards honour outstanding law firms, reflecting both pre-eminence and notable achievements over the past 12 months, including outstanding work, impressive strategic growth and excellence in client service".

For yderligere information kontakt venligst Managing Partner Nicolai Ørsted på email nor@plesner.com eller telefon 33 12 11 33.