Plesner udbygger sin førerposition inden for M&A

Plesner har i mange år indtaget førstepladsen i mergermarkets ratings, når det gælder antallet og værdien af transaktioner. 2011 var ingen undtagelse, og Plesner er endnu en gang det advokatfirma i Danmark, der har deltaget i de fleste og de største nordiske virksomhedsoverdragelser. Plesner er også det førende advokatfirma i Norden målt på værdien af transaktioner.

De flotte placeringer er et vidnesbyrd om den ekspertise og professionalisme, klienterne finder hos Plesner. Plesners Corporate M&A yder blandt andet juridisk rådgivning til de største danske og internationale selskaber, investeringsbanker, private equity-huse, ventureselskaber, banker, finansieringsselskaber, leasingselskaber og udenlandske advokatfirmaer.

Casper Münter, leder for Corporate M&A, siger:
"Vi er stolte over, at vi siden 2004 er det advokatfirma i Danmark, der har deltaget i flest transaktioner. Vores fokus er på large cap og mid cap, og i 2011 ligger vi klart nr. 1 målt både på antallet og størrelsen af nordiske transaktioner. Det viser, at vores strategiske satsning på forretningsområdet har været helt rigtig. At vi i 2011 ligger nr. 1 i Norden blandt alle firmaer målt på værdien af transaktioner er et stærkt bevis på, at vi forstår vores klienter og markedet til fulde, og at vi yder kompetent og værdiskabende juridisk rådgivning. Vi er med, når de allerstørste transaktioner gennemføres, og i 2011 har vi blandt andet ydet rådgivning i forbindelse med de to største nordiske transaktioner - Nycomed og Danisco."

Om udnævnelsen
mergermarket er det førende uafhængige M&A intelligence servicebureau i Europa. Hvert år udarbejder bureauet to væsentlige statistikker: Én vedrørende antal transaktioner ("deal count") og én vedrørende værdien af transaktioner ("deal value"). Statistikkerne udarbejdes for de enkelte lande samt regioner, herunder Norden, og det er i sidstnævnte, at Plesner er nr. 1 på deal value.

Fornemme internationale placeringer i 2011
De fornemme placeringer i mergermarkets ratings er ikke de eneste toppræstationer, som Plesner blev anerkendt for i 2011. Plesners Corporate M&A-afdeling rates i den bedste kategori i alle førende ratingpublikationer, og Nycomed-transaktionen blev den europæiske "Private Equity Deal of the Year" i mergermarkets. Derudover modtog Plesner "Gold Award 2011 - Best Nordic Law Firm", "Law Firm of the Year 2011 for Denmark" samt "Danish Tax Firm of the Year 2011". De to sidstnævnte priser modtog Plesner for henholdsvis andet og tredje år i træk.

Læs beskrivelsen fra mergermarkets.

Læs mere om Plesners forretningsområde Corporate M&A.

For yderligere information kontakt venligst partner Casper Münter på email cam@plesner.com eller telefon 33 12 11 33.