Nyt juridisk opslagsværk - Plesner Corporate M&A app

Plesner Corporate M&A har netop lanceret en app til iPhone.

App'en indeholder en ordbog med danske og engelske ord og begreber relateret til virksomhedsoverdragelser, oplysninger om reglerne for fusionskontrol for EU og Danmark, samt en beskrivelse af Plesners Corporate M&A team og teamets kompetencer.

App'en er målrettet det danske marked, og den er et nyttigt værktøj for alle, der enten arbejder med eller studerer virksomhedsoverdragelser. Det gælder større industrielle virksomheder, der med mellemrum er involveret i virksomhedsoverdragelser, kapitalfonde, investment bankers, advokater og andre M&A-rådgivere, som med fordel kan benytte app'en i deres professionelle virke. Det gælder også studerende fra både de juridiske fakulteter og CBS, som for eksempel følger fagene kapitalmarkedsret, private equity og selskabsret.

Et opslag i ordbogen vil for eksempel forklare betydningen af ordene 'entreprise value', 'bring down certificate' og 'BIC'. App'en giver således hurtig og nem adgang til nyttig viden til brug for arbejde med M&A eller opgaveskrivning.

Plesner Corporate M&A

Plesner er førende inden for Corporate M&A i Danmark. Ifølge Mergermarket er vi det advokatfirma i Danmark, der har deltaget i flest virksomhedsoverdragelser i perioden 2000-2013, og vi er top-ratede af de mest prominente internationale ratingbureauer såsom Chambers, Legal 500 og International Financial Law Review 1000.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat, partner Casper Münter.