Ny partner og ny juniorpartner

Hos Plesner er vi glade for at byde advokat Niklas Korsgaard Christensen velkommen som partner og advokat Jakob Skafte-Pedersen velkommen som juniorpartner pr. 1. januar 2014.

Niklas Korsgaard Christensen har været ansat i Plesner siden 2004. Han rådgiver danske og internationale klienter inden for områderne energi, infrastruktur og entreprise, herunder om olie- og gasforhold, vindenergi samt udvikling af større infrastruktur og entrepriseprojekter. Han har betydelig erhvervsretlig erfaring og har ført mange rets- og voldgiftssager inden for disse områder. Niklas har endvidere en MBA fra University of Cambridge i England.

Jakob Skafte-Pedersen har været ansat i Plesner siden 2009 og har herunder været ansat en periode som international advokat hos Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP i New York. Han rådgiver danske og internationale klienter inden for M&A og Corporate Finance-området. Jakob har særligt fokus på internationale og komplekse M&A-transaktioner samt private equity. Han rådgiver desuden om børsret, særligt i forbindelse med overtagelsestilbud. Jakob har endvidere en MBA fra University of Oxford i England.

Seneste insights

Flere insights