Plesner vinder pris for karriereindsats for kvindelige jurister

Plesner har netop modtaget prisen som det bedste danske advokatfirma i Euromoneys "European Women in Business Law Award 2014".

Euromoney sætter med prisen fokus på europæiske advokatvirksomheders aktiviteter i forhold til at fremme karriereudvikling for kvinder.

Vi er hos Plesner meget stolte over prisen, da vi netop fokuserer på at gøre en reel og mærkbar forskel for vores kvindelige talenter og ønsker flere kvinder i partnerkredsen.

Mentorordning og panelaftener

Vi har etableret en mentorordning for kvindelige 3. års fuldmægtige og opefter. Mentoren er ekstern eller intern i form af en partner fra en anden afdeling end mentee. Målet er gennem sparring og råd om udvikling, uddannelse og karriere at give mentee den nødvendige inspiration og støtte i forhold til udvikling og karriere. Derudover afholder vi panelaftener for kvindelige jurister om emner, der er relevante, hvis man som kvinde overvejer en karriere som leder eller partner.

Vi vil i 2014/2015 fortsætte vores arbejde med udvikling af vores kvindelige talenter ved at systematisere indsatsen inden for dialog, orienteringssamtaler, opfølgning på barsel samt internt netværk.

 

Seneste insights

Flere insights