Plesner styrker rådgivning om markedsføringsret og forbrugerbeskyttelse

Beskyttelse af forbrugerne er kommet markant mere i fokus de seneste år - med ny omfattende regulering og effektiv håndhævelse fra Forbrugerombudsmanden og andre tilsynsmyndigheder. Det stiller stigende krav til virksomhederne, og derfor udbygger Plesner nu sit team inden for markedsførings- og forbrugerret.

Plesner har pr. 1. april 2016 ansat advokat Jane Frederikke Land, der er en af landets førende rådgivere inden for markedsførings- og forbrugerret. Hun skal stå i spidsen for et særligt team i Plesner, som skal arbejde dedikeret med rådgivning om markedsføringsret og forbrugerbeskyttelse.

Jane har solid erfaring inden for markedsførings- og forbrugerret - og hun har via sin specialisering og rådgivning gennem mange år indsigt i de stadig mere komplekse og detaljerede regler på området. Jane har ført adskillige straffesager og civile retssager om markedsføring og forbrugerbeskyttelse. Endvidere har Jane tidligere i en årrække været ansat hos Forbrugerombudsmanden.

Anvendelsesorienteret rådgivning

Plesners rådgivning om markedsføringsret og forbrugerbeskyttelse er kendetegnet ved at være anvendelsesorienteret med udgangspunkt i klienternes konkrete projekter og særlige kommercielle forhold.

Læs mere om Plesners team inden for markedsførings- og forbrugerret

Seneste nyt om Markedsførings- og Forbrugerret

Markedsførings- og Forbrugerret